7 gedachten over “verbinding

  • Dag Svara,

   Jezus is voor mij een inspirerende figuur. Ook als je “non-theïstisch” door het leven gaat. Eckhart Tolle heeft me mooie interpretaties laten zien, die eigenlijk volledig los staan van alles wat mensen er in de afgelopen 2000 jaar van gemaakt hebben. Natuurlijk gaat het daar in dit filmpje niet over. In mijn beleving gaat het over “open staan”, “elkaar willen verstaan”, ook in ongelijkwaardige verhoudingen en daarmee verbindingen maken, die aan veel mensen in onze samenleving niet besteed zijn. Wat een gemis. En wat een pracht als iemand ziet wat voor velen onzichtbaar is. Inspirerend en hoopgevend.

   groetje

   Martin

   • Dank je Martin voor je mooie reactie.
    Ik begrijp wat je bedoelt en waar het in essentie over gaat. Ik zie wat er op zo’n moment met me gebeurt en weet dat er kennelijk nog steeds iets in mijn systeem zit dat eventjes getriggerd wordt. Eventjes maar hoor :-).
    Hartelijke groet
    svara

 1. Wat goed om weer van je te horen. Heb het filmpje bekeken en hoe ontroerend ook, vind ik een situatie zoals van deze dame, onverteerbaar.

 2. Dag Athy,

  Goed ook jou hier te zien. Dank nog voor jouw berichtje op facebook. Heb al een tijdje geleden gereageerd, maar weet niet of je dat nog gelezen hebt.
  Ik kan me zeker voorstellen, dat het zwaar op de maag ligt, maar het is wel de realiteit en ïets zien zoals het is, is inderdaad een hele kunst

  groetjes,

  Martin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s