About

Dit is een blog over alles en niets.

En het is tijdelijk.

 

 

6 gedachten over “About

 1. Dank voor je belangstelling Athy, met mijn moeder (en vader) gaat het thuis nu naar omstandigheden goed. Natuurlijk gaat er van mij en mijn zusje wel de nodige aandacht naar uit. Verder ben ik een redelijk bedrijvig baasje met drie banen, die allemaal eigenlijk niet kunnen binnen de tijd, die er voor staat en op de eerste plaats natuurlijk ook drie kleine en een groot meisje thuis. Bloggen kan echt alleen op de momentjes tussendoor, ’s avonds als ik puf heb en een enkele keer wat langer. Het kan dan zomaar zijn, dat ik een paar weken niet blog. Wel doe ik het nog altijd met veel plezier. Ook door de leuke en nieuwe contacten, die ik daarbij op doe,

  groetjes,

  en een fijn weekend,

  Martin

 2. Hippo, opnieuw, later, dezelfde vraag. Zolang niets op je blog gevonden. Druk, dat snap ik, maar hoe is het met je moeder? Dit jaargetijde is toch erg zwaar voor de breekbare mensen van zekere leeftijd. Warme groet, Athy.

 3. Dag Athy,

  Vandaag net terug van een retraite in Soesterberg met de staf van de ouderenafdeling van de VU, zag ik bericht van jouw reactie. Dank voor je interesse. De situatie rond mijn moeder is stabiel. Mijn vader kan het ook goed hanteren al is het ook fysiek voor hem een pittig leven zo. Het bloggen staat inderdaad weer even op een laag pitje, maar het brandt wel :).
  Ik hoop binnenkort weer eens een blogje te plaatsen. Genoeg stof, dat wel!
  In het bloggen vind ik vooral het over en weer reageren leuk en wanneer ik daar weinig tijd voor heb, dan voelt het toch wat incompleet. Een deel van mijn werk wordt gevormd door een groot project, waar ik mee bezig ben over het verbeteren van de psychogeriatrische zorg in verzorgingshuizen. In deze fase is het wel eens balanceren op de grens van wat nog een redelijke investering is, juist omdat je nooit een tweede kans krijgt om het van het begin af aan goed neer te zetten. Zo langzamerhand zal er ook wat routine insluipen en dat betekent voor mij automatisch wat meer tijd voor andere zaken. Bloggen staat dan hoog op de agenda.

  Hoe gaat het met jou?
  Ik zal snel weer eens bij je lezen.

  hartelijke groet,

  martin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s